Michy Batshuayi Beşiktaş : Son Dakika: Michy Batshuayi, Beşiktaş'ta! 3 milyon 165 bin ... : Beşiktaş'ın chelsea ile anlaşma sağladığı michy batshuayi saat 01.00'de i̇stanbul'a inerken coşkuyla karşılandı.

Michy Batshuayi Beşiktaş : Son Dakika: Michy Batshuayi, Beşiktaş'ta! 3 milyon 165 bin ... : Beşiktaş'ın chelsea ile anlaşma sağladığı michy batshuayi saat 01.00'de i̇stanbul'a inerken coşkuyla karşılandı.. €* 2 eki 1993, brussel, belcika. Siyah beyazlılar santrfor bölgesi için her konuda anlaşmaya vararak i̇stanbul'a getirdiği michy batshuayi'yi resmen kadrosuna kattığını açıkladı. Beşiktaş'ta michy batshuayi gelişmesi 14 ağustos 2021 cumartesi, 12:57 cumhuriyet.com.tr. Beşiktaş'ın kap açıklaması şu şekilde; Beşiktaş, uzun süren uğraşlar sonucunda i̇ngiltere premier lig ekibi chelsea'de bonservisi bulunan dünyaca ünlü golcü michy batshuayi transferini resmen açıkladı.

€* 2 eki 1993, brussel, belcika. Süper lig hazırlıklarına devam eden beşiktaş güçlü ve çok yönlü bir kadro kurmayı hedefliyor. Düzenlenen basın toplantısında bir aksilik olmazsa, batshuayi önümüzdeki hafta burada olacak. Chelsea'de yeteri kadar forma şansı bulamayan michy batshuayi adım adım beşiktaş'a geliyor. Belçika milli takımı formasını da 35 kez sırtına geçiren batshuayi 22 gol kaydetti.

No! Michy Batshuayi Joins Besiktas On Loan From Chelsea ...
No! Michy Batshuayi Joins Besiktas On Loan From Chelsea ... from smenews.org
Taner tulgar 29 views1 year ago. Beşiktaş'ın chelsea ile anlaşma sağladığı michy batshuayi saat 01.00'de i̇stanbul'a inerken coşkuyla karşılandı. Beşiktaş'ta yeni transfer michy batshuayi, 9 numaralı formayı giyecek. 27 yaşındaki oyuncunun sosyal medyadaki paylaşımına kısa sürede 500 bine yakın come to beşiktaş (beşiktaş'a gel) mesajı atıldı. €* 2 eki 1993, brussel, belcika. Beşiktaş, chelsea ile michy batshuayi transferi konusunda her konuda anlaştı. Beşiktaş, yeni transfer batshuayi'yi kap'a bildirdi. Vincent aboubakar'ın ardından forvet arayışında olan beşiktaş, bu sezonki 8.

— beşiktaş jk (@besiktas) august 18, 2021.

Batshuayi için temas başlıyor beşiktaş'ta son dakika transfer haberi. Beşiktaş, uzun süren uğraşlar sonucunda i̇ngiltere premier lig ekibi chelsea'de bonservisi bulunan dünyaca ünlü golcü michy batshuayi transferini resmen açıkladı. Ben beşiktaş'ın ihtiyacı olan her şeyim ifadelerini kullandı. Michy batshuayi, 27, belcika chelsea, 2016'den beri santrafor piyasa değeri: Michy batshuayi, bu gece 12.30'da i̇stanbul'a gelecek. Beşiktaş, michy batshuayi transferi için chelsea ile görüşmelere başlandığını kap'a bildirdi. Tammy abraham'ı da göz önünde bulundurarak michy batshuayi ile yollarını ayıracağı belirtildi. Beşiktaş, belçikalı golcü michy batshuayi transferini sosyal medyadan paylaşılan video ile açıkladı. Beşiktaş, uzun süredir peşinde olduğu michy batshuayi transferinde mutlu sona ulaştı. Beşiktaş'ta yeni transfer michy batshuayi, 9 numaralı formayı giyecek. — beşiktaş jk (@besiktas) august 18, 2021. Süper lig hazırlıklarına devam eden beşiktaş güçlü ve çok yönlü bir kadro kurmayı hedefliyor. Beşiktaş kulübü, dün i̇stanbul'a getirdi belçikalı golcü michy batshuayi ile görüşmelere başladığını duyurdu.

Vincent aboubakar'ın ardından forvet arayışında olan beşiktaş, bu sezonki 8. Süper lig hazırlıklarına devam eden beşiktaş güçlü ve çok yönlü bir kadro kurmayı hedefliyor. Siyah beyazlılar santrfor bölgesi için her konuda anlaşmaya vararak i̇stanbul'a getirdiği michy batshuayi'yi resmen kadrosuna kattığını açıkladı. Belçika milli takımı formasını da 35 kez sırtına geçiren batshuayi 22 gol kaydetti. Santrfor için bir numaralı aday michy batshuayi.

Son dakika spor haberleri: Beşiktaş'ın yeni transferi ...
Son dakika spor haberleri: Beşiktaş'ın yeni transferi ... from iaftm.tmgrup.com.tr
Beşiktaş'ın yeni transferi michy batshuayi sağlık kontrolünden geçirildi. Beşiktaş, belçikalı golcü michy batshuayi transferini sosyal medyadan paylaşılan video ile açıkladı. Ben beşiktaş'ın ihtiyacı olan her şeyim ifadelerini kullandı. Süper lig hazırlıklarına devam eden beşiktaş güçlü ve çok yönlü bir kadro kurmayı hedefliyor. Belçika milli takımı formasını da 35 kez sırtına geçiren batshuayi 22 gol kaydetti. Batshuayi için temas başlıyor beşiktaş'ta son dakika transfer haberi. 27 yaşındaki oyuncunun sosyal medyadaki paylaşımına kısa sürede 500 bine yakın come to beşiktaş (beşiktaş'a gel) mesajı atıldı. 2 ekim 1993 brüksel doğumlu olan kongo asıllı golcünün takıma dahil edilmesi beşiktaş taraftarında büyük bir heyecan yarattı.

Beşiktaş'ın chelsea ile anlaşma sağladığı michy batshuayi saat 01.00'de i̇stanbul'a inerken coşkuyla karşılandı.

Teknik direktör sergen yalçın nokta atış transferler yaparak yeşil sahalara inmek istiyor. Beşiktaş'ta michy batshuayi gelişmesi 14 ağustos 2021 cumartesi, 12:57 cumhuriyet.com.tr. Yeni transfer michy batshuayi beşiktaş 'la ilk antrenmanına çıktı. Beşiktaş, belçikalı golcü michy batshuayi transferini sosyal medyadan paylaşılan video ile açıkladı. Süper lig beşiktaş'ta michy batshuayi sesleri. Beşiktaş, yeni transfer batshuayi'yi kap'a bildirdi. Beşiktaş, gaziantep fk maçı hazırlıklarına, yarın saat 18.00'de yapacağı idmanla devam edecek. Beşiktaş, 27 yaşındaki forvete yıllık 2.4 milyon euro ödeyecek. Chelsea'de yeteri kadar forma şansı bulamayan michy batshuayi adım adım beşiktaş'a geliyor. Michy batshuayi ile her konuda anlaşma sağlayan beşiktaş, oyuncuyu çarşamba günü i̇stanbul'a getirtecekti. 27 yaşındaki oyuncunun sosyal medyadaki paylaşımına kısa sürede 500 bine yakın come to beşiktaş (beşiktaş'a gel) mesajı atıldı. Santrfor için bir numaralı aday michy batshuayi. İngiliz ekibinin sezon sonunda sözleşmesi bitecek golcü futbolcunun sözleşmesini uzatarak beşiktaş'a kiralaması bekleniyor.

Belçika milli takımı formasını da 35 kez sırtına geçiren batshuayi 22 gol kaydetti. Beşiktaş, belçikalı golcü michy batshuayi transferini sosyal medyadan paylaşılan video ile açıkladı. Michy batshuayi, 27, belcika chelsea, 2016'den beri santrafor piyasa değeri: Beşiktaş'la anlaşan michy batshuayi i̇stanbul'da vi̇deo. Chelsea'de yeteri kadar forma şansı bulamayan michy batshuayi adım adım beşiktaş'a geliyor.

Michy Batshuayi paylaşımıyla Beşiktaş taraftarını mest ...
Michy Batshuayi paylaşımıyla Beşiktaş taraftarını mest ... from foto.haberler.com
Ben beşiktaş'ın ihtiyacı olan her şeyim ifadelerini kullandı. Geçen sezon i̇ngiltere'nin crystal palace takımında kiralık olarak forma giyen batshuayi, premier lig'de çıktığı 18 maçta 2 gole imza attı. Beşiktaş, yeni transfer batshuayi'yi kap'a bildirdi. Alex teixeira ve rachid ghezzal'in ardından siyah beyazlılar, bir golcü daha kadrosuna katmak istiyor. Nurettin gözlek 40 views1 months ago. Beşiktaş'ın kap açıklaması şu şekilde; Michy batshuayi come to beşi̇ktaş. Beşiktaş'ın yeni transferi michy batshuayi sağlık kontrolünden geçirildi.

Düzenlenen basın toplantısında bir aksilik olmazsa, batshuayi önümüzdeki hafta burada olacak.

Teknik direktör sergen yalçın nokta atış transferler yaparak yeşil sahalara inmek istiyor. Michy batshuayi, bu gece 12.30'da i̇stanbul'a gelecek. Nurettin gözlek 40 views1 months ago. Beşiktaş'ın chelsea ile anlaşma sağladığı michy batshuayi saat 01.00'de i̇stanbul'a inerken coşkuyla karşılandı. Michy batshuayi come to beşi̇ktaş. 27 yaşındaki oyuncunun sosyal medyadaki paylaşımına kısa sürede 500 bine yakın come to beşiktaş (beşiktaş'a gel) mesajı atıldı. Beşiktaş, yeni transfer batshuayi'yi kap'a bildirdi. Taner tulgar 29 views1 year ago. Beşiktaş'ın kap açıklaması şu şekilde; Tammy abraham'ı da göz önünde bulundurarak michy batshuayi ile yollarını ayıracağı belirtildi. Beşiktaş, uzun süredir peşinde olduğu michy batshuayi transferinde mutlu sona ulaştı. Yeni transfer michy batshuayi beşiktaş 'la ilk antrenmanına çıktı. .ve borussia dortmund gibi birçok köklü takımda oynayan michy batshuayi, dün akşam beşiktaş için i̇stanbul'a geldi.

Düzenlenen basın toplantısında bir aksilik olmazsa, batshuayi önümüzdeki hafta burada olacak michy batshuayi. Geçen sezon i̇ngiltere'nin crystal palace takımında kiralık olarak forma giyen batshuayi, premier lig'de çıktığı 18 maçta 2 gole imza attı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama